HIRDETÉS 2018. szeptember 23.

1.) A kiállítótérben megtekinthető Kling József Príma Díja szobrászművész kiállítása Korok, gondolatok, szobrok címmel

2.)Szeptember 21-23 Mijo Barada lelkigyakorlata van a Szent Margit – templomban.

3.) Szeptember 28-án Filmklub. Isten kegyelméből című amerikai szinkronizált filmet nézzük meg. Örömmel adjuk hírül, hogy pályázati keretből egy nagy vetítővásznat sikerült vennünk, így a filmeket is már jobb feltételek mellett tudjuk nézni. Várunk mindenkit szeretettel.

4.) Szintén szeptember 28-án kezdjük a következő éjszakai virrasztás, szentségimádás előtti kilencedet. A következő éjszakai virrasztás október 6-7-én lesz.

5.) Szeptember 29-én Homokkomáromban Rózsaeső imaest lesz. Autóbuszt indítunk. A busz betelt, várólista van. A részvételi költség 2000 Ft. Kérjük, hogy akik jelentkeztek, fizessék be a teljes költséget. j

6.) Szeptember 30 -án Veni Sancte Fesztivál – évnyitó családi nap a Szent Margit -templomban és környékén.

Szeretettel várunk minden óvodást, iskolást szüleivel, nagyszüleivel együtt. A 10 órás szentmisére érkezve, színes karszalagot kap mindenki, ezzel tud majd ingyenesen reszt venni a programokon. Lesz ovis műsor, csúszdás Némós ugrálóvár, és egy kisebb az 5 éven aluliaknak, fa játszótér, állatsimogató, keresztény motorosok felvonulása, Roxinház Süsüvel, molinó festés és még sok meglepetés. Ebédre mindenkit szeretettel várunk virslivel és sütivel. A sütemény készítéshez várunk jelentkezőket Kosaras Katinál, az alapanyag költségeihez hozzájárulunk. 12 éven aluliak csak felnőtt kísérettel vehetnek részt a programon.

7.) A bérmálkozásra készülőknek is ekkor lesz az első találkozás Klári nénivel (Dr. Vörös Klára) és itt fogják megbeszélni a további találkozásokat.

8.) Elindult az elsőáldozók felkészítése a templomi hittan keretében. Vasárnap 9 órakor várjuk a gyerekeket a Szent Margit -templomban.