HIRDETÉS 2019. március 17.

1.) A kiállítótérben megtekinthető Magyar Márta keramikus kiállítása

2.) Március 20. Angol társalgási klub

2.) Március 22-én 18 órakor Filmklub: A Názáreti József

3.) Március 23-24. Éjszakai virrasztás, engesztelés, szentségimádás. Időpontokra jelentkezni a sekrestyében. Természetesen egész éjszaka bármikor lehet jönni, egy időpontra többen is. A jelentkezés azért fontos, hogy tudjuk, mindig van itt valaki.

4.) Március 24-én a 10 órás misén Vizeli Máté hegedűművész koncertje lesz, orgonán kíséri Konta Noémi.

5.) Március 24-én 15.30-tól férfi napot tartunk. Lesz előadás és beszélgetés többek között a „milyen a férfias férfi” témában. Ekkor lesz Sárközi Béla diakónus első elmélkedése Rembrandt: A tékozló fiú hazatérése című képről (témában). Az est zárásaként a szentmise után különleges kézműves sörök kóstolása lesz. Várjuk férfiak jelentkezését életkortól függetlenül, a regisztráció a rendelés miatt fontos.

6.) Március 25-én az esti szentmisében lesz a Lelki adoptálás.

7.) Előre hirdetjük, hogy május 1-én, a József – templom búcsúnapján családi napot tartunk a József templom melletti parkban. Részletes programot később ismertetünk, de lesz népi fajáték, fakörhinta, darts foci, csocsó, ping-pong stb. és persze lelki program is.

8.) Május 18-án egyházmegyei zarándoklat lesz Garamszentbenedekre. Autóbuszokat indítanak, jelentkezés a sekrestyében 7000 Ft részvételi díj befizetésével. Jelentkezéskor kérjük a következő adatokat: név, telefonszám, email cím, lakcím, személyi igazolvány vagy útlevél szám érvényességi dátummal.

9.) Az Erzsébet ládába várjuk a tartós élelmiszer felajánlásokat rászoruló embertársaink részére. Aki pénzadománnyal segítené munkánkat, szintén az Erzsébet ládában található perselybe teheti, vagy keresse meg Sárközi Béla diakónus, karitász vezetőt. Előre is köszönjük a segítséget.