esza logo jobb fels

HIRDETÉS 2019. március 31.

1.) A kiállítótérben megtekinthető Magyar Márta keramikus kiállítása

2.) Április 1-én Hit és medicina címmel tart előadást Dr. Kopa Zsolt egyetemi docens, főorvos

3.) Jövő héten első csütörtök, első péntek, első szombat

4.) Jövő vasárnap családos, gitáros mise lesz 10 órakor

5.) Előre hirdetjük, hogy május 1-én, a József – templom búcsúnapján családi napot tartunk a József templom melletti parkban. Részletes programot később ismertetünk, de lesz népi fajáték, fakörhinta, darts foci, csocsó, ping-pong stb. és persze lelki program is.

6.) Május 18-án egyházmegyei zarándoklat lesz Garamszentbenedekre. Autóbuszokat indítanak, jelentkezés a sekrestyében 7000 Ft részvételi díj befizetésével. Jelentkezéskor kérjük a következő adatokat: név, telefonszám, email cím, lakcím, személyi igazolvány vagy útlevél szám érvényességi dátummal.

7.) Az Erzsébet ládába várjuk a tartós élelmiszer felajánlásokat rászoruló embertársaink részére. Aki pénzadománnyal segítené munkánkat, szintén az Erzsébet ládában található perselybe teheti, vagy keresse meg Sárközi Béla diakónus, karitász vezetőt. Előre is köszönjük a segítséget.

8.) Az őszre hirdetetett medjugorjei egyházközségi zarándoklatra egyénileg kell jelentkezni Miklós atyánál. Jelentkezéskor kéjük a név, lakcím, telefon, email cím adatokon kívül az érvényes személyi igazolvány vagy útlevél számát és érvényességének idejét is. jelentkezéskor 10 000 Ft előleget kérünk.

Go to top