esza logo jobb fels

 

 

A Szentlélek Szeminárium elvégzése után alakult meg egyházközségünkben a szerda esti imacsoport Mise után jövünk össze a kisteremben, ami nagy kegyelem, hiszen az oltár mellett az Oltáriszentségben lévő Szentségi Jézus jelenlétében vagyunk.

Korosztályunk 50 és 80 év közötti testvérekből áll. Nagyon fontos, hogy a lelki életet közösségi formában is gyakoroljuk. Ez egy kapcsolat Istennel és egymással. A célunk, az, hogy meghalljuk Isten hozzánk szóló üzenetét, felismerjük, hogy mit akar kezdeni a mi életünkkel, közösségünkkel.

A közös imádság, a közös lelki építkezésben adhatja meg a kellő alapot, a vágyat, a lelkesedést és a kitartáshoz szükséges erőt.

Jézus Krisztus azt akarta és akarja, hogy követői egységet alkossanak, melyet a közös hit, szeretet és a kegyelem kötelékei tartanak össze. Imaóráinkon énekelünk, dicsőítünk, litániát olvasunk és imádkozunk. Megosztjuk egymással gondjainkat, nehézségeinket, betegségeinket és imádkozunk ezekért a következő alkalomig, amíg új imaszándékok nem lesznek.

 

 

Egyházközségi Imacsoport

 

 

 

 

 

 

Akiknek az érdeklődését felkeltette programunk, azokat szeretettel várjuk a csoportban.

Go to top